LA CRêPE

LA CRêPE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 418 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Crêpe. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 20:14 Maaltijd is niet bezorgd wel betaald helaas. Graag mijn geld terug storten
27 jun 2022 om 13:56 Het eten slecht hoe het aankwam ook slecht! Niet bestellen bespaar je geld bij een andere tent, alleen de cheesecakes vind ik lekker hier die helemaal onderste boven gehalveerd aankamen
22 jun 2022 om 20:21 Minder patat meer kip gebruiken
21 jun 2022 om 23:16 Super lekkere pasta!!
19 jun 2022 om 17:17 Belachelijk hoelang het duurt voor een pannekoek, dan kan het druk zijn maar dit gaat wel ver, heb 2 uur moeten wachten op mijn bestellen. En dan vond ik het nog tegenvallen ook.
18 jun 2022 om 1:52 Ik bestel altijd hier.. maar vandaag was het niet te eten.
7 jun 2022 om 6:43 2 uur gewacht en ook nog eens niet wat we besteld hadden. Waardeloos!
4 jun 2022 om 23:11 Crepe met kinder bueno helemaal gesmolten en zacht. Normaal kreeg je het fruit in het bakje en nu gewoon als water. Bezorging duurde overigens 2 uur. Geen aanrader!
2 jun 2022 om 6:07 Eten was prima, bezorging duurde 3 uur meerdere keren gebelt waar onze bestelling bleef en elke keer werd er gezegt " het wordt binnen een paar minuten bezorgt". Als gevolg dat de kinderen met een boterham 2 uur later dan normaal naar bed zijn gegaa
1 jun 2022 om 20:19 2 uur lamg gewacht
28 mei 2022 om 0:28 Heerlijke pasta kip.
27 mei 2022 om 10:18 I ordered a crepe and asked to put as little chocolate as possible. My crepe was dilled to the top with chocolate. You could not see the crepe, & had fruit all over when i didnt ask for fruit. the coke was also shaken up & loempias were raw