LA CRêPE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 434 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Crêpe. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 20:19 Heerlijk!!! Zeer vriendelijke bezorger ook!!
28 sep 2022 om 23:45 Heerlijk!
26 sep 2022 om 10:57 Het eten was HEERLIJK! Ik ga vaker bij jullie bestellen. Top!!!!!!!
22 sep 2022 om 10:03 Eten was heerlijk. Bezorging aan de late kant. Maar er werden wel excuses aangeboden. Misschien de klant even bellen als het uitloopt
16 sep 2022 om 17:10 Lekker en snel bezorgd.
16 sep 2022 om 8:01 Het was lekker, ruim binnen de tijd bezorgd en de wafel was nog aangenaam warm
12 sep 2022 om 11:45 Bezorger vond het grappig de bel lang ingedrukt te houden na het vragen aan het restaurant of er op het telefoon nummer gebeld kon worden i.v.m. Slapende kinderen…
9 sep 2022 om 19:03 De pannenkoek met kaas zat amper kaas op en met veel suiker. Dat heb ik de vorige keren daar niet gehad. Zonde...
5 sep 2022 om 9:13 Eerste en laatste keer dat ik hier bestel. Bestelde een crepe die aankwam als crap, niet gevuld of erop maar alles ernaast en geweldig door elkaar waardoor de hele doos plakte. Bestellingstijd wordt niet aan gehouden en ze komen te vroeg opdagen.
4 sep 2022 om 15:26 Eten was lekker, Bezorging redelijk. Ze kwamen al een half uur voor de afgesproken tijd zonder te bellen. Als ze gebeld hadden of dit goed was was beter geweest.
19 jul 2022 om 1:59 Om 22:45 besteld en om 01:25 kwam pas mijn bestelling aan.. het was de eerste en de laatste keer dat ik hier wat heb besteld! En misschien is het verstandig dat jullie even een potje echte nutella gaan halen want daar betalen we voor!
7 jul 2022 om 12:03 Pasta was heerlijk snel levering